fbpx

Uutisarkisto

2021 (7)

elokuu (1)

toukokuu (2)

huhtikuu (1)

helmikuu (3)

2020 (3)

joulukuu (1)

syyskuu (2)

2019 (17)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (2)

syyskuu (1)

elokuu (1)

heinäkuu (3)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

tammikuu (1)

2018 (11)

joulukuu (3)

elokuu (1)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

2017 (50)

joulukuu (2)

marraskuu (9)

lokakuu (7)

syyskuu (5)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (3)

toukokuu (5)

huhtikuu (4)

maaliskuu (4)

helmikuu (4)

tammikuu (3)

2016 (10)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (1)

syyskuu (2)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (1)

Uutisten haku

Suomalaiselle Econet Groupille 13 miljoonan euron urakka Venäjän suurimmalta puunjalostusyritykseltä

Econet Group ja venäläinen Ilim Group solmivat 13 miljoonan euron arvoisen sopimuksen KVR-urakasta uudelle Ust-Ilimskin sellutehtaalle. KVR-urakkaan kuuluu sellu- ja kartonkitehtaan jätevesien käsittelyn suunnittelu, toteutus ja jäteveden puhdistuslaitteita. Käyttöönotto on vuonna 2022.

Urakka on osa miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoista Big Ust-Ilimsk projektia, jossa rakennetaan uusi sellu- ja kartonkitehdas. Big Ust-Ilimsk projektin tarkoitus on kasvattaa Ilim Groupin kapasiteettia ja kokonaistuotantoa yli 600 000 tonnilla vuodessa. Investoinnin avulla Ilim Group aikoo vahvistaa johtavaa asemaansa Venäjällä ja tuottaa 4,3 miljoonaa tonnia tuotteita vuosittain.

- Olemme tehneet yhteistyötä Ilim Groupin kanssa jo vuosia ja kauppa kertoo, että osaamiseemme ja teknologiaamme luotetaan. Laitteemme on kehitetty kestämään haastavia ja arktisia olosuhteita. Valmistamme laitteet haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä, jotta ne kestävät Ust-Ilimskin suurissa lämpötilavaihteluissa +25C asteesta -45C asteen pakkaseen ja korroosioalttiissa ympäristössä. Huomioimme erityisesti laitteidemme elinkaarikustannukset. Tämä on toinen suuri tilaus Ilim Groupilta tänä vuonna, kertoo Econet Groupin toimitusjohtaja Lauri Leskinen

- Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Econet Groupin kanssa ja odotuksemme ovat täyttyneet. Olemme varmoja, että Econetin ammattitaito vesien käsittelyssä auttaa projektin toteutumisessa, kertoo puhdistamon modernisoinnin projektijohtaja Aleksei Ababkov.

Uudelle sellutehtaalle tulee MBBR-kantoaineprosessi, joka on tehokas biologinen jätevesien käsittelymenetelmä ja sopii hyvin paperi- ja sellutehtaisiin. Ratkaisu tuottaa vähemmän lietettä kuin perinteinen aktiivilietemenetelmä ja Econet Groupilla on vuosien kokemus paperi- ja selluteollisuuden vesien ja jätevesien käsittelystä.

Ilim Group on paperi – ja selluteollisuuden markkinajohtaja tuotannon, markkinaosuuden ja investointien suhteen Venäjällä. Lisäksi se on yksi maailman johtavista toimijoista alalla. Maailman suurin metsäteollisuusyhtiö International Paper on Ilim Groupin strateginen kumppani.

 

Lisää tietoa medialle:

Lauri Leskinen, toimitusjohtaja, Econet Group Oy, 044 724 5639, lauri.leskinen(at)econetgroup.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan yritys, jolla on Suomen mittavin kokemus vesirakentamisen suunnittelusta ja urakoinnista sekä veden ja jäteveden käsittelyn laitetuotannosta. Econet Group suunnittelee ja tarjoaa ratkaisuja puhtaan veden, lietteenkäsittelyn sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Econet Group on toimittanut projekteja ja laitteita yli 80 maahan, muun muassa Vietnamiin, Kiinaan, Malesiaan, Venäjälle ja Saksaan. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja se työllistää noin 60 henkilöä Suomessa ja vientimaissa.

Kehitä vesiosaamisesi uudelle tasolle digitaalisen AQ-asiakaslehtemme avulla. AQ-asiakaslehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.