fbpx

Uutisarkisto

2021 (7)

elokuu (1)

toukokuu (2)

huhtikuu (1)

helmikuu (3)

2020 (3)

joulukuu (1)

syyskuu (2)

2019 (17)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (2)

syyskuu (1)

elokuu (1)

heinäkuu (3)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

tammikuu (1)

2018 (11)

joulukuu (3)

elokuu (1)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

2017 (50)

joulukuu (2)

marraskuu (9)

lokakuu (7)

syyskuu (5)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (3)

toukokuu (5)

huhtikuu (4)

maaliskuu (4)

helmikuu (4)

tammikuu (3)

2016 (10)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (1)

syyskuu (2)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (1)

Uutisten haku

Opinnäytetyö: Pekka Lähdekorven työn aiheena uusimman DEWA suotonauhapuristimen tehokkuus

Econet Group kannustaa opinnäyte- ja diplomitöiden tekoon, koska siitä hyötyy sekä opiskelija että yritys. Pekka Lähdekorven opinnäytetyö käsitteli uuden DEWA VDP Combo suotonauhapuristimen tehokkuutta teollisuuslietteillä ja kunnallisella jätevesilietteellä. Työ toteutettiin Euran kunnallisella jätevesilaitoksella JVP-Eurassa.

Pekka Lähdekorven opinnäytetyöhön kuului projektin suunnittelua, käytännön testaus yhteistyössä Econet Groupin kanssa ja lopputyön kirjoittaminen.

- Käytännössä työ toteutettiin viemällä suotonauhapuristin JVP-Euraan. Eurassa rakensimme yhdessä tuotantopäällikkö Riku Kettusen kanssa tarvittavat putkistot ja liitännät. Riku oli myös ohjaajani opinnäytetyössä. Tässä vaiheessa projektiin tuli muutamia viivästyksiä, joiden aikana pääsin työskentelemään JVP-Eurassa prosessinhoitajana. Tämä aika oli erittäin hyödyllistä. Sain opinnäytetyöstä itselleni paljon arvokasta kokemusta projektitoiminnasta yritysmaailmassa ja Econet Group sai tarvittavaa dataa puristimen toiminnasta. Olen tyytyväinen, että juuri minut valittiin tekemään opinnäytetyö, kertoo Pekka Lähdekorpi.

Opinnäytetyö on vakuuttanut myös sen ohjaajan.

- Uuden laitteen testaamisesta on aina hyötyä, niin asiakkaille, kuin valmistajalle itselleen. Pääsimme tutkimaan laitetta käytössä sen varsinaisessa ympäristössä ja vielä kaksilla erillä lietteillä. Saimme vahvistettua tietoa laitteen kapasiteetista, käyttäytymisestä ja löysimme parannus – ja kehityspaikkoja. Näin on helpompi myös palvella tulevia asiakkaita, kertoo opinnäytetyön ohjannut tuotantopäällikkö Riku Kettunen.

- Meille ovat tervetulleita loppu- ja diplomityöntekijät, kunhan sopiva aihe löytyy, jota lähdetään porukalla toteuttamaan, lisää Kettunen.

Tutustu opinnäytetyöhön täällä: https://www.theseus.fi/handle/10024/159820

Katso tästä myös video DEWA VDP Combo suotonauhapuristimen toiminnasta.

 

Lisätiedot medialle:

Riku Kettunen, tuotantopäällikkö, matkap. 040 717 2800, riku.kettunen(at)dewaco.fi

Econet Groupiin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 60 henkilöä Suomessa ja vientimaissa.

Kehitä vesiosaamisesi uudelle tasolle digitaalisen AQ-asiakaslehtemme avulla. AQ-asiakaslehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.