fbpx

Uutisarkisto

2021 (6)

toukokuu (2)

huhtikuu (1)

helmikuu (3)

2020 (3)

joulukuu (1)

syyskuu (2)

2019 (17)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (2)

syyskuu (1)

elokuu (1)

heinäkuu (3)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

tammikuu (1)

2018 (11)

joulukuu (3)

elokuu (1)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

2017 (50)

joulukuu (2)

marraskuu (9)

lokakuu (7)

syyskuu (5)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (3)

toukokuu (5)

huhtikuu (4)

maaliskuu (4)

helmikuu (4)

tammikuu (3)

2016 (10)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (1)

syyskuu (2)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (1)

Uutisten haku

Slamex vastaa asiakasvaatimusten kasvamiseen panostamalla tuotekehitykseen

Econet-konserniin kuuluva cleantech-yritys Oy Slamex Ab vastaa asiakasvaatimusten kasvamiseen panostamalla jatkuvasti hitsausosaamiseen, laitteisiin ja prosessien sujuvuuteen.

Hitsausosaamiseen on panostettu kouluttamalla kansainvälinen hitsauskoordinaattori (IWS-koulutus). Kaikkien hitsaajien osaamista myös seurataan ja ylläpidetään menetelmäkokeilla, jotka kattavat haasteellisimmatkin teräslaadut, kuten Hastelloy C22, SMO ja Dublex. Oy Slamex Ab onkin tunnettu asiakkaidensa keskuudessa vahvasta ammattitaidosta niin vedenkäsittelylaitteiden kuin erilaisten säiliöiden, reaktoreiden ja sekoittimien valmistuksessa.

- Erilaiset vaatimukset esimerkiksi elintarvike- ja lääketeollisuudessa otetaan huomioon heti tilauksen alkuvaiheessa ja ne jalkautetaan tuotannon puolelle projektin katselmuksessa. Näin varmistamme lopputuotteen hyvän laadun, kertoo tehtaanjohtaja Janne Hiironen.

Viime vuonna uusitut hitsauslaitteet toivat mukanaan uudenlaista kehitystä, kun hitsausarvojen tallentamisen tabletille tai älypuhelimeen mahdollistui. Nyt laatu saman aineen hitsaamisessa pysyy tasaisena ilman uutta asetusaikaa. Tämä korostuu erikoismateriaaleissa.

Jatkuvan kehittymisen takaamiseksi Oy Slamex Ab käyttää laajoja verkostojaan mm. tuotekehityksen ja suunnittelutyön parhaimman mahdollisen laadun takaamiseksi. Pitkä yhteistyö mm. insinööritoimisto Entop Oy:n kanssa vahvistaa Slamexin osaamista.

- Suunnitteluverkoston laajentaminen entisestään sekä dokumentaation kehittäminen uudelle tasolle ovat tämän vuoden päätavoitteitamme kehityssuunnitelmassa, sanoo Hiironen.

Yrityksen toiminta tilauksesta toimitukseen on myös ISO9001:2015 standardin mukaista, josta merkkinä seinällä on marraskuussa saatu sertifikaatti Bureau Veritakselta.

 

Lisätiedot medialle:

Janne Hiironen, Oy Slamex Ab, matkap. 040 060 9299, janne.hiironen(at)slamex.fi

Econet-konserniin kuuluva Oy Slamex Ab suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jätevedenkäsittelyyn sekä erilaisia säiliöitä ja sekoittajia elintarvike- ja lääketeollisuuteen. Yritys on myös erikoistunut kirkkaan teräksen alihankintavalmistukseen.

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Konsernin liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa.

Kehitä vesiosaamisesi uudelle tasolle digitaalisen AQ-asiakaslehtemme avulla. AQ-asiakaslehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.