fbpx

Uutisarkisto

2021 (7)

elokuu (1)

toukokuu (2)

huhtikuu (1)

helmikuu (3)

2020 (3)

joulukuu (1)

syyskuu (2)

2019 (17)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (2)

syyskuu (1)

elokuu (1)

heinäkuu (3)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

tammikuu (1)

2018 (11)

joulukuu (3)

elokuu (1)

kesäkuu (1)

toukokuu (1)

huhtikuu (2)

maaliskuu (1)

helmikuu (2)

2017 (50)

joulukuu (2)

marraskuu (9)

lokakuu (7)

syyskuu (5)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (3)

toukokuu (5)

huhtikuu (4)

maaliskuu (4)

helmikuu (4)

tammikuu (3)

2016 (10)

joulukuu (1)

marraskuu (1)

lokakuu (1)

syyskuu (2)

elokuu (2)

heinäkuu (2)

kesäkuu (1)

Uutisten haku

Cleantech-yritys leikkasi tuotantoaikoja kolmanneksen

Previous Next

Econet-konserniin kuuluva Oy Slamex Ab nopeutti jo kahden tuotteensa valmistusaikaa kolmanneksen. Lahtelaisen konepajan tulos on uuden lean- tuotantomenetelmän käyttöönoton ja Kemppi Oy:n kanssa toteutetun yhteistyön ansiota.

- Uuden tuotantomenetelmän ja yhteistyön tuomat tulokset ovat olleet erinomaisia. Aloitimme tuotantomenetelmien uudistamisen vasta vuoden alussa ja on ollut hienoa nähdä tuotannon kehitys, kertoo Slamexin tehtaanjohtaja Janne Hiironen.

Slamex kehittää hitsausprosessejaan yhdessä Kempin kanssa. Tuotteiden valmistusajan nopeutumisen lisäksi tuotteiden laatu on kasvanut ja hitsausjälki on nyt entistä parempi.

- Meillä on Kempin kanssa jatkuvasti käynnissä 2-3 kehityskohdetta eri hitsausprosessien kehittämiseksi. Kerromme Kempille jo etukäteen millaisia töitä meille on tulossa ja mietimme yhdessä tulevien töiden ratkaisuja, kertoo Hiironen.

Ketterän tuotantomenetelmän ydinidea on maksimoida tuotteen tai palvelun arvo asiakkaalle poistamalla kaikki tarpeettomat osat koko prosessiketjusta.

- Tulevaisuuden tavoitteena on jatkaa tällä linjalla ja seuraavaksi alamme luoda omia tuotesarjoja. Pyrimme palvelemaan asiakkaita paremmin nopeammilla tuotantoajoilla ja laadukkaammilla tuotteilla, sanoo Hiironen.

Yhteistyö Slamexin kanssa on ollut merkittävä myös Kempille.

- Loppukäyttäjien kanssa toteutettu yhteistyö on arvokasta, koska saamme ensikäden tietoa, jota emme saa muualta. Jokainen yhteistyö on ainutlaatuinen ja palautteen ansiosta pystymme kehittämään omia tuotteitamme ja palveluitamme. Meille on tärkeää kehittyä ja tarjota tuottavuutta kasvattavia ratkaisuja, kertoo Kempin kotimaan myynnin, projektimyynnin ja OEM-toimintojen johtaja Mikko Väisänen.

 

Lisätiedot medialle:

Janne Hiironen, Oy Slamex Ab, matkap. 040 060 9299, janne.hiironen(at)slamex.fi

Mikko Väisänen, Kemppi Oy, matkap. +358 44 2899 398, mikko.vaisanen(at)kemppi.com

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Kemppi on hitsausalan edelläkävijä. Kehitämme älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Haluamme tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi. Kempin liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa ja pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa. Työllistämme yli 600 hitsauksen asiantuntijaa 13 maassa. Lisäksi partneriverkostomme tarjoaa paikallista asiantuntemusta asiakkaidemme käyttöön yli 60 maassa.

Kehitä vesiosaamisesi uudelle tasolle digitaalisen AQ-asiakaslehtemme avulla. AQ-asiakaslehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.