fbpx

Annamme lupauksen puhtaasta ruoasta

Suunnittelemme ja toteutamme laitoksia puhtaan veden ja jäteveden käsittelyyn elintarviketeollisuudessa ja maataloudessa. Tunnemme elintarviketeollisuuden ja maatalouden tuotantoprosessit ja huomioimme laatu- ja hygieniavaatimukset jo suunnittelussa.

Luotettavasti ja turvallisesti toimiva tuotantoprosessi kasvattaa asiakkaan kilpailukykyä. Hygienia- ja ympäristövaatimuksiin vastaava tuotantoprosessi ja laitteet ovat korvaamaton osa tätä.

Suunnittelemme ja valmistamme elintarviketeollisuuden tiukat laatuvaatimukset täyttäviä kotimaisia säiliöitä ja reaktoreita.

Mahdollisimman laadukas asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistetaan tiiviillä projektinaikaisella yhteistyöllä asiakkaan ja Econetin välillä. Lisäksi pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä parempia toimintatapoja ja yhteistyömalleja tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun myös tulevaisuudessa.

Kokonaisvaltaisimmillaan Econet-konsernin palvelut kattavatkin koko vesilaitosinvestoinnin elinkaaren suunnittelusta toteutuksen kautta laitoksen ylläpitoon.

Projektit


Valio Riihimäki meijeri,
Suomi

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.