fbpx

Asiakas: Langat keskuspuhdistamo

Sijanti: Kuala Lumpur, Malesia

Sopimusaika: 2017-2019

 

Asiakas

Uutta keskuspuhdistamoa rakennetaan Kuala Lumpurissa Langatissa ja valmistuessaan se tulee olemaan yksi Malesian suurimmista jätevesilaitoksista. Laitoksessa käsitellään lähes miljoonan asukkaan jätevedet. Uusi keskuspuhdistamo valmistuu vuonna 2019.

 

Haaste

Langatin uusi keskuspuhdistamo integroi 164 pientä tehotonta jätevesilaitosta ja keskittää ne. Uuden keskuspuhdistamon tavoitteena on parantaa käsitellyn jäteveden laatua ja vähentää Langat- joen saastumisen lähteitä.

Tavoitteena on rationalisoida ja parantaa jäteveden käsittelypalveluita modernilla ja ympäristöystävällisellä tavalla. Keskuspuhdistamo käyttää jäteveden käsittelyyn kaksiportaista denitrifikaatiota syväilmastuksella.

 

Ratkaisu

Jotta haluttuihin jäteveden käsittelytuloksiin päästäisiin, 96 DEWA ketjulaahainjärjestelmää ja 48 pintalietteenpoistojärjestelmää asennuksineen toimitettiin Langatin keskuspuhdistamon esiselkeytykseen. Tehokas esiselkeytys on tärkeää, koska selkeytyksessä jätevedestä poistetaan hienojakoisempaa kiintoainesta. Tämä vähentää seuraavan käsittelyvaiheen kuormaa.

DEWA ketjulaahainjärjestelmät ovat luotettavia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja suorakaiteen muotoisille selkeytysaltaille. Ketjulaahainjärjestelmät voidaan rakentaa päällekkäin kahteen tai kolmeen kerrokseen. Lisäksi niissä on uniikki kiristysjärjestelmä, jonka avulla ketjua voidaan kiristää tyhjentämättä allasta. Tämä säästää aikaa ja resursseja ja tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen ratkaisun. Toimitus oli Econet Groupin yksi suurimmista DEWA ketjulaahainjärjestelmien toimituksista.

Luotettavasti ja tehokkaasti toimiva tuotantoprosessi kasvattaa asiakkaan kilpailukykyä. Laadukas ja asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistettiin tiiviillä projektinaikaisella yhteistyöllä asiakkaan ja Econetin Groupin välillä.

 

Haluaisitko lisää tietoa?

Haluaisitko lisää tietoa toimituksesta tai muista urakoista?

Ota yhteys Jari Virtaseen, matkap. 050 348 1338, jari.virtanen(a)dewaco.fi tai lähetä viesti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Katso video DEWA ketjulaahainjärjestelmästä

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.