fbpx

Myynti ja tuki

Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme tarjoaa apua parhaan mahdollisen laitteen valinnassa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Varaosat

Dewaco Oy toimittaa varaosia kaikkiin tuotteisiinsa ja tarjoaa tukea ympäri maailmaan. Varaosat valmistetaan alkuperäisten piirustusten mukaan, mikä takaa laitteen luotettavan toiminnan ja vähentää seisonta-aikaa.

Hyödyt, kun valitset Dewacon varaosien toimittajaksi:

  • Alkuperäiset, aidot ja luotettavat varaosat
  • Nopea, täsmällinen ja kustannustehokas toimitus
  • Tekninen tuki ja huolto varaosa-asioissa

Käyttöönotto ja koulutus

Tuotteen toimituksen ja asennuksen jälkeen Dewacon käyttöönottoinsinöörit suorittavat ensimmäisen käyttöönoton ja kouluttavat laitoksen työntekijät laitteen turvalliseen käyttöön ja ylläpitoon.

Halutessaan asiakas voi tilata myös asennusvalvontapalvelut, jolloin Dewacon asiantuntija saapuu työmaalle jo ennen asennusten alkamista ja valvoo, että jokainen asennusvaihe toteutetaan virheettömästi.

Asiakkaan henkilökunnan koulutus takaa laitteen kustannustehokkaan käytön ja huollon sekä oikeanlaisen prosessin hallinnan. Dewacon henkilökunta on aina valmis vastaamaan kaikkiin laitteita koskeviin kysymyksiin.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.