fbpx

Mitoitus ja laitemyynti

Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme auttaa asiakasta valitsemaan parhaan mahdollisen laitteen ja mitoittaa sen optimaalisesti prosessiin sopivaksi.

Asennusvalvonta ja käyttöönotto

Tuotteen toimituksen ja asennuksen jälkeen meidän käyttöönottoinsinöörit suorittavat ensimmäisen käyttöönoton ja kouluttavat laitoksen työntekijät laitteen turvalliseen käyttöön ja ylläpitoon.

Halutessaan asiakas voi tilata myös asennusvalvontapalvelut, jolloin meidän asiantuntija saapuu työmaalle jo ennen asennusten alkamista ja valvoo, että jokainen asennusvaihe toteutetaan virheettömästi.

Asiakkaan henkilökunnan koulutus takaa laitteen kustannustehokkaan käytön ja huollon sekä oikeanlaisen prosessin hallinnan. Econetin ja Dewacon henkilökunta on aina valmis vastaamaan kaikkiin laitteita koskeviin kysymyksiin.

Varaosapalvelu sekä varaosien asennukset

Me toimitamme varaosia kaikkiin Slamex-tuotteisiinsa ja tarjoamme teknistä tukea varaosa-asioissa. Slamexin-tuetteiden asiantuntijat voivat myös käydä asentamassa varaosat. Asiantuntemuksella valitut ja asennetut varaosat takaavat laitteen luotettavan toiminnan ja vähentävät seisonta-aikaa.

Huoltopalvelut

Slamex-tuotteiden asiantuntijat tekevät vedenpuhdistuslaitteiden ja säiliöiden määräaikaishuoltoja sekä tarvittaessa myös laitteiden ja säiliöiden korjaus- ja muutostöitä.

Monipuoliset konepajateollisuuden alihankintapalvelut

Me tarjoamme monipuolisia, joustavia alihankintapalveluita teollisuuden käyttöön.

Valmistamme alihankintapalveluina asiakkaan piirustusten mukaisia kokoonpanoja sekä koneiden osia. Projektikohtaiset toimitukset dokumentteineen ovat meille osa jokapäiväistä toimintaamme. Valmistamme sekä yksittäisiä kappaleita että suurempia sarjoja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.