fbpx

Jäteveden käsittely

Suunnittelemme ja toteutamme laitoksia jäteveden käsittelyyn.

Tavanomaisten puhdistusmenetelmien lisäksi tarjoamme myös erityisratkaisuja esim. vaihtelevien kuormitusten tai matalien lämpötilojen prosesseihin.

Tertiäärivaiheen flotaatiota ja/tai suodatusprosessia käytetään, kun tarvitaan erittäin alhainen käsitellyn veden haitta-ainepitoisuus, usein veden uudelleenkäytön yhteydessä.

Mahdollisimman laadukas ja asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistetaan tiiviillä asiakkaan ja Econetin välisellä yhteistyöllä projektin aikana.

Lisäksi pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä parempia toimintatapoja ja yhteistyömalleja tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun myös tulevaisuudessa.

Kokonaisvaltaisimmillaan Econet-konsernin palvelut kattavatkin koko jätevesilaitosinvestoinnin elinkaaren suunnittelusta ja toteutuksesta aina laitoksen ylläpitoon saakka.

Kunnalliset jätevedenpuhdistamot

Toteutamme kunnallisten jätevedenpuhdistamojen uudisrakennus-, laajennus- ja saneeraushankkeita sekä pääurakkana kokonaistoimituksin, että osaurakoina esimerkiksi koneistojen ja putkistojen osalta. Urakat ovat joko esisuunniteltuja tai yrityksemme kokonaan suunnittelemia ja toteuttamia kvr-toteutuksia. Jätevedenpuhdistamohankkeiden koko vaihtelee pienten taajamien puhdistamoista aina Suomen suurimpiin kunnallisiin jätevedenpuhdistamoihin.

Olemme toteuttaneet jätevedenpuhdistamojen uudiskohteita ja saneeraustöitä mm. Turussa, Porissa, Kouvolassa, Lohjalla, Porvoossa, Mikkelissä, Tampereella, Hyvinkäällä, Hangossa, Eurassa ja Helsingissä.

Teollisuuden jätevedenpuhdistamot

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet teollisuuden jätevedenkäsittelyprojekteja lukuisten sellu- ja paperitehtaiden jätevedenpuhdistuslaitoksissa ympäri maailmaa. Kotimaisia referenssikohteitamme ovat mm. Metsä-Botnian Joutsenon tehtaat, Stora Enson Anjalankosken ja Veitsiluodon tehtaat sekä UPM Kymmenen Kaipolan tehtaat. Ulkomaisia kohteitamme ovat mm. Hyltebruk Ruotsissa, Shangshu Kiinassa, Mondi Kraft Etelä-Afrikassa, Orion Mill Uruguayssa ja Veracel Brasiliassa.

Kaatopaikkojen suotovesien käsittely

Suotovesillä tarkoitetaan lähinnä kaatopaikkojen ja jätteenkäsittelyalueiden jätteen kanssa kosketuksissa olleita, likaantuneita sekä hankalasti käsiteltäviä vesiä. Toteutamme erilaisia haitallisten suotovesien käsittelyratkaisuja, joista merkittävin hanke viime vuosina on ollut Espoon Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksen suotovesien kierrätysvesijärjestelmä. Helsingin seudun ympäristöpalvelut–kuntayhtymän (HSY) tilaamana toteutimme sekä kierrätysvesilaitoksen prosessiurakan että kierrätysveden säätö- ja kierrätysjärjestelmän kokonaisurakan käytöstä poistetulle kaatopaikka-alueelle.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.