Aasian myynnin uusi yhteyshenkilö

siri

Dewacon Aasian aluemyyntipäällikkönä työskennellyt Siri Dahanayake siirtyy yrittäjän uralle 1.2.2018 alkaen. Yli 20-vuotisen kansainvälisen myyntiuransa aikana hän ylläpiti myös myyntitoimistoa Kuala Lumpurissa 2013-2016 välisenä aikana. Pitkään ja hyvin sujunut yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa Dewacon kanssa.

Jatkossa Aasian alueen myynnistä vastaa dewacolainen Arash Ghiasvand.

Arash Ghiasvand
+358 (0)40 531 3410
arash.ghiasvand(at)dewaco.fi

 

Lisätiedot medialle:

Arash Ghiasvand, Dewaco Oy, matkap. +358 (0)40 531 3410, arash.ghiasvand(at)dewaco.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Jätä yhteydenottopyyntö