Smart Water valittiin pitchauskilpailuun Slushissa

Anttiherlevi

Kiinalainen Sino Track-ohjelma valitsi Smart Waterin pitchauskilpailuun Slushin sivutapahtumaan. Sinotrack-ohjelma auttaa kansainvälisiä startup-yrityksiä saamaan jalansijaa ja kasvamaan Kiinan markkinoilla. Valituilla finalisteilla on suurin potentiaali pärjätä Kiinan markkinoilla. Smart Water on yksi kymmenestä startup finalistista.

Econetin kehitysjohtaja Antti Herlevi pitchaa Smart Waterista. Pitchauskilpailu järjestetään Slushissa 1.12.2017 Warehousessa klo: 9-11.30 välillä. Sino Track-ohjelman takana ovat kiinalainen kiihdyttämö COMB+ ja helsinkiläinen Pivot5.

 

Lisätietoja medialle:

Antti Herlevi, Econet Oy, puh. 040 565 9635, antti.herlevi(at)econetgroup.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Julkaistu: 30.11.2017

Jätä yhteydenottopyyntö