Iloista Nenäpäivää!

Econet-konsernin tiimi toivottaa kaikille iloista Nenäpäivää! Haasteeseemme ehtii vielä hienosti mukaan ja se päättyy 19.11. Voittajat julkistetaan 20.11 kotisivuillamme ja LinkedIn:ssä. Voittajiin ollaan yhteydessä.

Kolme suurimman summan lahjoittanutta saavat palkinnoksi Econet-konsernin kanssa yhteistyössä kirjoitetun artikkelin. Voittajien artikkelit julkaistaan ensi vuoden ensimmäisessä asiakaslehti AQ:ssa, kotisivuillamme ja LinkedIn:ssä.

Kurkkaa tiimimme sivulta, minkälainen keräyspotti on jo kasassa.

Voit seurata vesilaitosten haastetta täällä ja LinkedIn:ssämme

Pääset haasteeseen mukaan tekemällä lahjoituksen tiimillemme täällä. Muista lähettää vesilaitoksenne logo ja kuitti lahjoituksestanne osoitteeseen econet(at)econetgroup.fi

Laitetaan hyvä liikkeelle ja autetaan yhdessä maailman lapsia!

 

Lisätietoja medialle:

Nenäpäivän keräys: Sanni Joensuu, Econet Oy, puh. 044 745 2240, sanni.joensuu(at)econetgroup.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Jätä yhteydenottopyyntö