Kouvolan Vesi johtaa Nenäpäivän haasteessa

Kouvolan Vesi tuli mukaan Nenäpäivän haasteeseen ja otti heti johdon. Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön sekä edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla. Kaikki haasteen varat lahjoitetaan suoraan Nenäpäivä-säätiölle.

Kurkkaa tiimimme sivulta, minkälainen keräyspotti on jo kasassa.

Voit seurata vesilaitosten haastetta täällä ja LinkedIn:ssämme

Nyt on hyvä aika lähteä mukaan tekemään hyvää kanssamme, koska yhdessä tekemisestä tulee tuplasti parempi mieli!

Pääset haasteeseen mukaan tekemällä lahjoituksen tiimillemme täällä. Muista lähettää vesilaitoksenne logo ja kuitti lahjoituksestanne osoitteeseen econet(at)econetgroup.fi

 

Lisätietoja medialle:

Nenäpäivän keräys: Sanni Joensuu, Econet Oy, puh. 044 745 2240, sanni.joensuu(at)econetgroup.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Jätä yhteydenottopyyntö