Tiina Pirppu Econetin kehitysjohtajaksi

tiina pirppu

Tiina Pirppu on nimitetty Econet Oy:n kehitysjohtajaksi. 38-vuotias Pirppu vastaa Econet-konserniin kuuluvien Oy Slamex Ab:n ja Dewaco Oy:n kehitysprojekteista ja toimintojen tukemisesta, sekä strategisesta hankintatoiminnasta 1.9.2017 alkaen.

- Olen iloinen tästä uudesta haasteesta. Tämä on iso pesti ja aion laittaa 110 prosenttia peliin, sanoo uusi kehitysjohtaja Tiina Pirppu.

Pirppu aloitti työt konsernilla vuonna 2004 Dewacon myynnin ja markkinoinnin assistenttina, jonka jälkeen hän on ylennyt askeleittain logistiikkapäälliköksi ja nyt kehitysjohtajaksi.

 

Lisätiedot medialle:

Tiina Pirppu, Econet Oy, 040 843 5111, tiina.pirppu(at)econetgroup.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Jätä yhteydenottopyyntö