Econetin tarjoustoiminnan uudet yhteyshenkilöt

hannuturunen

Econetin myyntijohtajana työskennellyt Hannu Turunen siirtyy toisen yrityksen palvelukseen 1.9.2017 alkaen. Jatkossa Turusen tehtävistä vastaavat Econet Oy:n työntekijät Jarmo Sarvi ja Tommi Ikävalko. Sarvi vastaa jätevesihuollosta ja Ikävalko vesihuollosta. Sarven ja Ikävalkon yhteystiedot ovat alla.

 

Jarmo Sarvi

040 830 8217

jarmo.sarvi(at)econetgroup.fi

 

Tommi Ikävalko

040 519 6048

tommi.ikavalko(at)econetgroup.fi

 

Econetin info

info(at)econetgroup.fi

 

Lisätiedot medialle:

Jarmo Sarvi, Econet Oy, matkap. 040 830 8217, jarmo.sarvi(at)econetgroup.fi

Tommi Ikävalko, Econet Oy, matkap. 040 519 6048, tommi.ikavalko(at)econetgroup.fi

Econet Group on vesi- ja ympäristötekniikan palveluyritys. Konserniin kuuluvat Econet Oy, Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab. Helsinkiläisen Econetin tehtävänä on suunnitella ja tarjota ratkaisuja puhtaan veden sekä ympäristön puolesta maailmanlaajuisesti. Laitilassa sijaitseva Dewaco on puolestaan erikoistunut lietteen tiivistykseen, kuivaamiseen ja poistoon. Lahtelainen Slamex suunnittelee ja valmistaa laitteita veden- ja jäteveden käsittelyyn. Konsernin liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Jätä yhteydenottopyyntö