Ominaisuudet

ESCU lähettää reaaliaikaisesti hälytykset ja mittaukset matkapuhelinverkon kautta Econet Smart Water-pilvipalveluun, jonka kautta voit tarkkailla pelkän selaimen avulla vesiverkoston toimintaa. Kaikki mittaukset ovat vapaasti jaettavissa ja hyödynnettävissä eri järjestelmien välillä.

Mitään muuta ei tarvita, sillä me valvommme puolestasi. Näin saat tiedot mahdollisista vika- ja poikkeustilanteista nopeasti!

Käytä vettä älykkäästi ja muuta kaikki mittarisi etäluettaviksi ESCUn avulla.

ESCU grafiikka

Palvelut

KÄYTTÖÖNOTTO

Econet tekee kaiken asennuksesta ylläpitoon sinun puolestasi. Voit myös itse tehdä asennukset, jolloin koulutamme ja avustamme ESCUn käyttöönotossa.

YLLÄPITO

Econet huolehtii laitteiden ylläpidosta eli vaihtaa ja huoltaa. Voit myös huolehtia järjestelmästä itse, jolloin koulutamme ja autamme ESCUn ylläpidossa.

OSTA TAI VUOKRAA

Etävalvonta on pitkäkestoinen investointi. Voit halutessasi myös vuokrata meiltä sekä laitteet, että palvelut.

 

Tuotteet

ESCU

ESCU on lyhenne sanoista Econet Smart Cellular Unit. Se on piirilevylle integroidulla antennilla ja gprs-modeemilla varustettu tiedonsiirtoyksikkö, joka on alun perin suunniteltu veden kulutuksen etävalvontaan. ESCU voidaan liittää yhteen pulssijohdolla varustettuun vesimittariin ja mihin tahansa pulssijohdolla varustettuun anturiin.

OHEISLAITTEET

Vesimittarien läheisyydessä ei ole aina saatavilla verkkovirtaa tai langattoman yhteyden laatu on heikko. Siinä tapauksessa tiedonsiirtoyksiköt voi varustaa viiden tai kymmenen vuoden paristopaketeilla, aurinkopaneeleilla ja ulkoisella antennilla. Hankimme puolestasi tarvittavat oheislaitteet ja testaamme ne ennen toimitusta.

 

3X Vesi

 

Veden kulutuksen mittaus Veden paineen mittaus  Veden laadun mittaus 
Reaaliaikainen mittaaminen auttaa vähentämään turhaa veden kulutusta ja havainnoi vuodot. Reaaliaikainen mittaaminen havaitsee mahdolliset poikkeamat vesijohtoverkostossa, vikaantuneet laitteet ja vuodot. Mittaamalla veden laatua tiedät, että vedenkäsittely täyttää aina viranomaisten vaatimukset.

Ota yhteyttä

 • 16.10.2017
  Cleantech-yritys leikkasi tuotantoaikoja kolmanneksen

  Econet-konserniin kuuluva Oy Slamex Ab nopeutti jo kahden tuotteensa valmistusaikaa kolmanneksen. Lahtelaisen konepajan tulos on uuden lean- tuotantomenetelmän käyttöönoton ja Kemppi Oy:n kanssa toteutetun yhteistyön ansiota.

 • 12.10.2017
  Miljoonaprojekti cleantech-yritykselle

  Cleantech-yritys Econet Oy voitti tarjouskilpailun ja urakoi Turun Seudun Vedelle Saramäen kalliovesisäiliön uudistuksen. Projekti on arvoltaan 1,4 miljoonaa euroa ja helsinkiläinen Econet toimii pääurakoitsijana. Uudistuksella parannetaan Turun alueen vedenjakelun varmuutta.

 • 11.10.2017
  Pienistä pisaroista kasvaa iso potti

  Ihmiselle välttämätöntä makeaa vettä on saatavilla maapallolla epätasaisesti ja lähes 50:ssä maassa eletään jatkuvassa veden puutteessa. YK on arvioinut, että vuosittain lähes miljoona vastasyntynyttä lasta kuolee puhtaan veden ja hygienian puuttumisesta aiheutuviin tauteihin.

Näytä kaikki