Ominaisuudet

ESCU lähettää reaaliaikaisesti hälytykset ja mittaukset matkapuhelinverkon kautta Econet Smart Water-pilvipalveluun, jonka kautta voit tarkkailla pelkän selaimen avulla vesiverkoston toimintaa. Kaikki mittaukset ovat vapaasti jaettavissa ja hyödynnettävissä eri järjestelmien välillä.

Mitään muuta ei tarvita, sillä me valvommme puolestasi. Näin saat tiedot mahdollisista vika- ja poikkeustilanteista nopeasti!

Käytä vettä älykkäästi ja muuta kaikki mittarisi etäluettaviksi ESCUn avulla.

ESCU grafiikka

Palvelut

KÄYTTÖÖNOTTO

Econet tekee kaiken asennuksesta ylläpitoon sinun puolestasi. Voit myös itse tehdä asennukset, jolloin koulutamme ja avustamme ESCUn käyttöönotossa.

YLLÄPITO

Econet huolehtii laitteiden ylläpidosta eli vaihtaa ja huoltaa. Voit myös huolehtia järjestelmästä itse, jolloin koulutamme ja autamme ESCUn ylläpidossa.

OSTA TAI VUOKRAA

Etävalvonta on pitkäkestoinen investointi. Voit halutessasi myös vuokrata meiltä sekä laitteet, että palvelut.

 

Tuotteet

ESCU

ESCU on lyhenne sanoista Econet Smart Cellular Unit. Se on piirilevylle integroidulla antennilla ja gprs-modeemilla varustettu tiedonsiirtoyksikkö, joka on alun perin suunniteltu veden kulutuksen etävalvontaan. ESCU voidaan liittää yhteen pulssijohdolla varustettuun vesimittariin ja mihin tahansa pulssijohdolla varustettuun anturiin.

OHEISLAITTEET

Vesimittarien läheisyydessä ei ole aina saatavilla verkkovirtaa tai langattoman yhteyden laatu on heikko. Siinä tapauksessa tiedonsiirtoyksiköt voi varustaa viiden tai kymmenen vuoden paristopaketeilla, aurinkopaneeleilla ja ulkoisella antennilla. Hankimme puolestasi tarvittavat oheislaitteet ja testaamme ne ennen toimitusta.

 

3X Vesi

 

Veden kulutuksen mittaus Veden paineen mittaus  Veden laadun mittaus 
Reaaliaikainen mittaaminen auttaa vähentämään turhaa veden kulutusta ja havainnoi vuodot. Reaaliaikainen mittaaminen havaitsee mahdolliset poikkeamat vesijohtoverkostossa, vikaantuneet laitteet ja vuodot. Mittaamalla veden laatua tiedät, että vedenkäsittely täyttää aina viranomaisten vaatimukset.

Ota yhteyttä

 • 27.06.2017
  Jääkö muovi ikuisiksi ajoiksi vesiin?

  Arvioiden mukaan maapallon merivesiin pääsee noin 40 prosenttia muovijätteestä, joka on kiloina noin 4-12 miljoonaa tonnia. Ongelma voi tuntua kaukaiselta järvisuomalaiselle, mutta muovi ja erityisesti mikromuovit ovat kasvava ongelma järvissä ja jätevesilaitoksille. Jäteveden käsittelyssä pieniä muoveja ja mikromuoveja on hyvin vaikeaa poistaa. Luontoon päästessään muovi ei maadu, vaan kertyy ravintoketjuihin.

 • 20.06.2017
  Uusi tekniikka torjuu haitallista mikromuovia

  Econet tuo Suomeen ennennäkemätöntä MBR-kalvosuodatustekniikkaa, joka otetaan käyttöön Parikkalan saneerattavassa jätevesilaitoksessa. MBR-tekniikka poistaa jätevedestä tehokkaasti kiintoaineita, kuten mikromuovia, joka on kasvava ympäristöuhka. Luonnossa mikromuovit eivät maadu ja voivat kertyä ravintoketjuihin.

 • 06.06.2017
  Iso projekti ruotsalaiselle Cleantech-yritykselle

  Econet-konsernin ruotsalainen osakkuusyhtiö Econet Vatten & Miljöteknik sai tähän asti suurimman projektinsa. Samalla Malmössä sijaitseva Econet Vatten & Miljöteknik on osana ensimmäistä uutta Royal HaskoningDHV:n Nereda-tekniikan käyttöönottoa Ruotsissa. Osapuolet eivät paljasta projektin arvoa.

Näytä kaikki