Ominaisuudet

ESCU lähettää reaaliaikaisesti hälytykset ja mittaukset matkapuhelinverkon kautta Econet Smart Water-pilvipalveluun, jonka kautta voit tarkkailla pelkän selaimen avulla vesiverkoston toimintaa. Kaikki mittaukset ovat vapaasti jaettavissa ja hyödynnettävissä eri järjestelmien välillä.

Mitään muuta ei tarvita, sillä me valvommme puolestasi. Näin saat tiedot mahdollisista vika- ja poikkeustilanteista nopeasti!

Käytä vettä älykkäästi ja muuta kaikki mittarisi etäluettaviksi ESCUn avulla.

ESCU grafiikka

Palvelut

KÄYTTÖÖNOTTO

Econet tekee kaiken asennuksesta ylläpitoon sinun puolestasi. Voit myös itse tehdä asennukset, jolloin koulutamme ja avustamme ESCUn käyttöönotossa.

YLLÄPITO

Econet huolehtii laitteiden ylläpidosta eli vaihtaa ja huoltaa. Voit myös huolehtia järjestelmästä itse, jolloin koulutamme ja autamme ESCUn ylläpidossa.

OSTA TAI VUOKRAA

Etävalvonta on pitkäkestoinen investointi. Voit halutessasi myös vuokrata meiltä sekä laitteet, että palvelut.

 

Tuotteet

ESCU

ESCU on lyhenne sanoista Econet Smart Cellular Unit. Se on piirilevylle integroidulla antennilla ja gprs-modeemilla varustettu tiedonsiirtoyksikkö, joka on alun perin suunniteltu veden kulutuksen etävalvontaan. ESCU voidaan liittää yhteen pulssijohdolla varustettuun vesimittariin ja mihin tahansa pulssijohdolla varustettuun anturiin.

OHEISLAITTEET

Vesimittarien läheisyydessä ei ole aina saatavilla verkkovirtaa tai langattoman yhteyden laatu on heikko. Siinä tapauksessa tiedonsiirtoyksiköt voi varustaa viiden tai kymmenen vuoden paristopaketeilla, aurinkopaneeleilla ja ulkoisella antennilla. Hankimme puolestasi tarvittavat oheislaitteet ja testaamme ne ennen toimitusta.

 

3X Vesi

 

Veden kulutuksen mittaus Veden paineen mittaus  Veden laadun mittaus 
Reaaliaikainen mittaaminen auttaa vähentämään turhaa veden kulutusta ja havainnoi vuodot. Reaaliaikainen mittaaminen havaitsee mahdolliset poikkeamat vesijohtoverkostossa, vikaantuneet laitteet ja vuodot. Mittaamalla veden laatua tiedät, että vedenkäsittely täyttää aina viranomaisten vaatimukset.

Ota yhteyttä

 • 07.07.2017
  Econet Group toivottaa hyvää kesää

  Econet Oy viettää kesälomaa 14.7. asti. Tämän vuoksi viesteihin vastaaminen voi viivästyä tänä aikana. Myös uutishuone hiljenee heinäkuussa. Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab ovat tavoitettavissa koko kesän. Aurinkoista kesää!

 • 07.07.2017
  Cleantech-yritys tuplaamassa liikevaihtonsa Kiinassa

  Vesialaan erikoistunut Econet- konserni osallistui pääministeri Juha Sipilän järjestämään Kiinan delegaatioon. Samalla konserniin kuuluva Dewaco Oy solmi kolme jakelijasopimusta ja yhden palvelusopimuksen kiinalaisten yritysten kanssa. Lisäksi allekirjoitettiin viiden laitteistotoimituksen sopimukset. Laitilalaisen Dewacon tavoitteena on tuplata liikevaihto Kiinassa tänä vuonna uudella strategialla.

 • 27.06.2017
  Jääkö muovi ikuisiksi ajoiksi vesiin?

  Arvioiden mukaan maapallon merivesiin pääsee noin 40 prosenttia muovijätteestä, joka on kiloina noin 4-12 miljoonaa tonnia. Ongelma voi tuntua kaukaiselta järvisuomalaiselle, mutta muovi ja erityisesti mikromuovit ovat kasvava ongelma järvissä ja jätevesilaitoksille. Jäteveden käsittelyssä pieniä muoveja ja mikromuoveja on hyvin vaikeaa poistaa. Luontoon päästessään muovi ei maadu, vaan kertyy ravintoketjuihin.

Näytä kaikki