Ota yhteyttä

 • 07.07.2017
  Econet Group toivottaa hyvää kesää

  Econet Oy viettää kesälomaa 14.7. asti. Tämän vuoksi viesteihin vastaaminen voi viivästyä tänä aikana. Myös uutishuone hiljenee heinäkuussa. Dewaco Oy ja Oy Slamex Ab ovat tavoitettavissa koko kesän. Aurinkoista kesää!

 • 07.07.2017
  Cleantech-yritys tuplaamassa liikevaihtonsa Kiinassa

  Vesialaan erikoistunut Econet- konserni osallistui pääministeri Juha Sipilän järjestämään Kiinan delegaatioon. Samalla konserniin kuuluva Dewaco Oy solmi kolme jakelijasopimusta ja yhden palvelusopimuksen kiinalaisten yritysten kanssa. Lisäksi allekirjoitettiin viiden laitteistotoimituksen sopimukset. Laitilalaisen Dewacon tavoitteena on tuplata liikevaihto Kiinassa tänä vuonna uudella strategialla.

 • 27.06.2017
  Jääkö muovi ikuisiksi ajoiksi vesiin?

  Arvioiden mukaan maapallon merivesiin pääsee noin 40 prosenttia muovijätteestä, joka on kiloina noin 4-12 miljoonaa tonnia. Ongelma voi tuntua kaukaiselta järvisuomalaiselle, mutta muovi ja erityisesti mikromuovit ovat kasvava ongelma järvissä ja jätevesilaitoksille. Jäteveden käsittelyssä pieniä muoveja ja mikromuoveja on hyvin vaikeaa poistaa. Luontoon päästessään muovi ei maadu, vaan kertyy ravintoketjuihin.

Näytä kaikki